A la Biblioteca podeu trobar dos clubs de lectura destinats als petits lectors.

MINICLUB

L’hàbit lector es pot fomentar des de l’inici de la vida. És per això que tenim una línea de promoció de la lectura en l’etapa 0-3 (Nascuts per Llegir).

Tanmateix pensem que la lectura compartida incideix positivament en l’assoliment d’aquest hàbit. Per això hem iniciat aquest projecte amb infants de 5 a 7 anys.

Es tracta d’un club de lectura d’àlbums il·lustrats infantils en família, conduit per personal bibliotecari, en el que nens i adults poden compartir les idees, inquietuds i sensacions que els aporten les lectures. És se’ns dubte el nostre viver de futurs lectors.

La periodicitat és mensual i els àlbums els proporciona la biblioteca.

CLUB DE LECTURA INFANTIL

El Club de Lectura Infantil és una proposta de foment de la lectura per aquells nens i nenes de 8 a 11 anys que han deixat enrere la lectura compartida amb els pares/tutors i tenen ganes de llegir de forma comunitària, és a dir, de compartir l’hàbit lector que molts ja tenen adquirit, amb companys de la mateixa edat. Tanmateix serveis per a reforçar les dificultats lectores que poden tenir alguns infants. El Club està conduït per personal bibliotecari i la periodicitat de les trobades és una vegada al mes.

Els llibres els proporciona la biblioteca i són divertidíssims….va apunteu-vos-hi!