Aquest mes de març, el misteri ha estat el protagonista del Club de Lectura Aleví. Amb la lectura de Els Diaris de la Cirera, hem pogut conèixer una protagonista d’allò més aventurera i curiosa.


La Cirera, una nena de 10 anys, investiga el Senyor Misteris, un home tacat de pintures de colors que desapareix dins un bosc. La nostra protagonista seguirà una sèrie de pistes i indicis que l’ajudaran a respondre totes les seves preguntes, i a descobrir com pot canviar la vida d’una persona quan rep l’ajuda dels seus amics i amigues.


A la Cirera li agrada molt escriure i inventar-se històries i, per fer-ho, observa i investiga les persones o pistes que troba al seu voltant. Nosaltres hem pogut posar-nos a la seva pell investigant un últim misteri que ens ha arribat de la mà de la Cirera i del Senyor Misteris. Voleu llegir la carta que ens han enviat?


“Estimada Cirera, un cop més et vull agrair tot el que has fet per mi i el meu estimat jardí secret que, tot i que ja és conegut per tot arreu, sempre serà el meu petit racó amagat del món. T’escric perquè t’haig de demanar un últim favor: buscant fotografies dels meus animalons, n’he trobat una molt especial per mi: es tracta de la fotografia del meu apreciat mico Marcel, un mico caputxí molt simpàtic i juganer per qui guardo molts bons records. Desgraciadament, un dia en Marcel va desaparèixer i no en vam saber res més d’ell. Durant un temps, vaig recopilar unes quantes pistes amb l’esperança de poder trobar-lo, però poc després van tancar el zoo i no em vaig veure amb forces per trobar-lo. T’envio algunes d’aquestes pistes per si em podries fer el favor de descobrir el misteri, o si més no, crear una possible hipòtesi perquè jo no em senti tan culpable de no haver-lo trobat…

Un cop més gràcies per tot,

Miquel Làngel


Aquesta carta i una sèrie de pistes van ser la clau perquè els nostres lectors poguessin reconstruir els fets i resoldre el misteri de la desaparició del Mico Marcel. Finalment, vam escriure una carta a en Miquel Làngel explicant la nostra teoria.I a vosaltres, us agrada investigar misteris?

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de Lectura Aleví: març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *