Aquest mes hem llegit les aventures d’un personatge d’allò més divertit: el Capità Calçotets!

El seu creador, en Dav Pilkey, es va inspirar en el personatge quan, de petit, la seva mestra el va castigar al passadís de l’escola després de fer una entremaliadura. Us sona aquesta anècdota? Sens dubte l’autor ens recorda als dos protagonistes d’aquesta història, en Jordi i l’Oriol, als quals també els encanta fer entremaliadures, i escriure i dibuixar còmics.

Després de parlar-ne de les aventures d’aquest personatge tan peculiar, els nostres petits-grans lectors es van posar a la pell dels protagonistes: mentre un feia la descripció d’un personatge d’un còmic, l’altre es dedicava a dibuixar-lo. Realment van sortir personatges molt i molt semblants a l’original.

I, per finalitzar, vam tenir l’oportunitat de crear els nostres propis superherois: el seu vestuari, el logotip, el seu antagonista i, fins i tot, el seu superpoder! Qui no ha somiat algun cop en tenir superpoders i salvar la humanitat, o fer alguna entremaliadura?

Si una cosa ens ha quedat clara és que a la vida real també podem trobar-hi herois. Aquestes persones no en porten capa, però hem arribat a la conclusió que tenen unes característiques molt valuoses: valentia, empatia, amabilitat…

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de Lectura Benjamí: març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *