COM ATRAPAR UNA ESTRELLA

Oliver Jeffers

Iep, petits i petites!

Aquest mes al miniclub hem ajudat al nen d’aquest conte a atrapar una estrella! I és que quan ens esforcem per aquelles coses que realment volem, al final acabem aconseguint els nostres objectius, tot i que no siguin els mateixos al principi que al final!

Una vegada hi havia un nen que estimava les estrelles. Tant és així que un dia va decidir que intentaria atrapar-ne una. Però, com? Va pensar que el millor seria llevar-se molt d’hora al matí perquè llavors l’estrella estaria molt cansada de passar-se tota la nit al cel. Però no va funcionar. Pujant fins al cim de l’arbre més alt? No, no era prou alt. Per sort, el nen tenia un coet… però se li havia quedat sense benzina. Finalment, just quan el nen està preparat per donar-se per vençut, aprèn que, de vegades, les coses que volem no són allà on esperem que hi siguin.

 

Oliver Jeffers, el bestseller internacional dels àlbums il·lustrats, va publicar aquest llibre per primera vegada en anglès l’any 2004. Des d’aleshores ha esdevingut un clàssic dels llibres il·lustrats i ha estat escollit com un dels millors llibres infantils i juvenils.

Aquest conte ens va permetre reflexionar sobre l’esforç, la constància i a saber acceptar que les coses no sempre surten com les havíem pensat en un principi!

Després de buscar les estrelles que el nen del conte ens havia amagat per la sala, hem pogut demanar un desig a la nostra estrella i lluir-la al mural que estarà a la sala infantil durant tot el mes! A més a més, hem preparat uns súper coets, que no depenen de la benzina, per poder anar i tornar sempre que vulguem veure l’espai, la lluna o la nostra estrella preferida!

I, per acabar, vam pintar el moment que més ens va agradar del conte, al revers de la mini-portada, per posar-la dins el pot de les lectures que ens acompanyarà al llarg del curs.

 

 

 

 

 

 

 

Ens veiem el mes que ve minilectors/es!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *