Ens apropem a la recta final, però no abans de llegir Les Aventures de la Napeu, més vella que l’anar a peu, el primer volum de la col·lecció escrita pel Màrius Serra.

 

 

Un llibre que no ens ha deixat indiferents gràcies als seus jocs de paraules, homofonies i etimologies. I és que, segons la Napeu, aprendre noves paraules i el seu origen és molt important per treballar la curiositat i la memòria.

I us preguntareu, qui és la Napeu? Perquè us feu una idea, quan algú ha de comparar alguna cosa molt antiga, la comparen amb ella, perquè no hi ha res més antic que l’anar a peu.

L’aventura comença quan en Fred i la Bet, dos nens de 10 i 12 anys, es plantegen un repte per descobrir qui és l’home més vell del món. Investigant Matusalem, Rupit i Adam, van a parar a la casa de colònies de la Napeu, una dona que viu envoltada d’armaris, rellotges i llibres, i que guarda una sala secreta amb una enciclopèdia d’allò més peculiar.

Després de compartir on ens agradaria viatjar a través de l’enciclopèdia de la Napeu, vam crear la nostra pròpia tauleta d’escriptura cuneïforme, una de les llengües més antigues del món, i que va ser creada pels sumeris cap al 3150 aC.

Mireu quines tauletes més autèntiques que vam fer!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de Lectura Benjamí: abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *