Del 13 al 19 de novembre es celebra la Setmana Unesco. Com molts sabreu, la Unesco és una Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura.

Una organització que promou una sèrie de valors que, des de la Biblioteca Comarcal de Blanes,  creiem indispensables i per aquest motiu formem part de les Biblioteques Unesco. Un conjunt de biblioteques que treballa per donar valor a tot el que fa referència amb l’educació, la ciència i la cultura.

També a la biblioteca, trobareu un centre d’interès UNESCO, on hi ha tot tipus de documents que fan referència als valors imprescindibles per conviure en un món just. Hem preparat una exposició amb els llibres preparats perquè els agafeu en préstec.

 

També a la vostra Biblioteca, us oferim una hora del conte dins d’aquesta setmana de la UNESCO

 

I com no podia ser d’una altre manera, des d’aquest conjunt de biblioteques s’han organitzat un munt d’activitats per celebrar aquesta setmana tant especial.

Tot seguit us deixem amb la programació perquè escolliu les activitats que més us agradin. A totes les biblioteques sereu benvinguts!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
SETMANA UNESCO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *