Setmana de Club de Lectura Infantil i això vol dir que aquest passat dimarts i dijous ens hem reunit per comentar una lectura.

Coneixeu en David Nel·lo? Doncs ell és l’autor de la nostra lectura i de moltes altres que us recomanem.

“La crònica de l’Iu Eskar” ens mostra la vida d’un grup d’escarabats. El relat narra les peripècies i aventures d’aquest grup d’insectes. Entre línies, de forma metafòrica, podem entendre actituds molt humanes i actuals que ens remeten als refugiats sirians que han de fugir del seu país o la xenofòbia envers els diferents, contraposades als valors positius com l’empatia, la solidaritat o l’amistat.

Aquesta obra va guanyar el Premi Edebé de literatura infantil i realment ha sigut una lectura molt interesant que ha agradat i que ha donat peu a parlar de temes que ens envolten contínuament en el nostre dia a dia.

 

Això si, una cosa tenen clara els nostres lectors… si seguim actuant de la mateixa manera només fem que demostrar que la nostra espècie és horrible. Ells pensen que un tots som iguals i tenim els mateixos drets. Segurament si nosaltres fóssim la meitat d’empàtics que els nens, tot seria molt més fàcil. Perquè realment les coses son tant complicades? O potser fem nosaltres que ho siguin?

 

Ah!! I una altre coseta… Sense guerres seriem molt més feliços i si ens hi parem a pensar, NO LES NECESSITEM PER RES!!!

Per finalitzar la trobada els he fet pujar dalt d’un vaixell a punt d’enfonsar-se i els he donat la possibilitat d’escollir quines 3 coses salvarien per poder sobreviure en una illa deserta. A veure si endevineu quines son les coses que han triat.

Ens trobem a la propera trobada i aquesta vegada serà molt ben acompanyats!!

Donarem la benvinguda a àvies i avis que tinguin ganes de passar una estona agradable al costat dels seus nets/es.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil: LA CRÒNICA DE L’IU ESKAR

2 thoughts on “Club de lectura infantil: LA CRÒNICA DE L’IU ESKAR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *