ELS TRES MUSSOLETS

Martin Waddell

Ja queda molt poquet per acabar aquest curs i cal dir que a la darrera trobada ens ho hem passat molt i molt bé.

La forma en què els més petits han absorbit cada paraula i cada detall de les il·lustracions de l’àlbum d’aquest mes ens ha sorprès moltíssim.
Els tres mussolets: Un àlbum molt tendre que gira al voltant de tres cries de mussol que un dia es desperten i s’adonen que la seva mare no hi és…. A la nit i amb molta valentia decideixen sortir a veure del seu cau i es posen en una branca mentre pensen i esperen la tornada de la seva mare. Cadascú busca una manera de justificar el que estan sentint i la petita reclama insistentment la seva mare.


Martin Waddell escriptor infantil, que de vegades utilitza el pseudònim de Catherine Sefton quan escriu llibres per adolescents. Guanyador de molt premis infantils i reconegut per ser el guanyador del premi Hans Christian Andersen.

Sempre gaudim amb les lectures del miniclub i ens agrada molt poder aprofundir a la temàtica de fons de les històries o en els valors que ens transmeten aquestes. Per aquest motiu, a la trobada d’ahir vam aprofitar per treballar els sentiments.
Ens podem sentir de moltes formes diferents, però el més important és conèixer-nos, posar nom a aquest sentiment i entendre que tots siguin més agradables o menys són igual d’importants.

I la pròxima trobada….

Comiat del Miniclub, el dia 9 de juny a les 17,30h
No hi falteu! Hi ha moltes sorpreses preparades per als més petits!!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: maig 202

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *