Penúltima trobada del club de lectura infantil per comentar una obra de la Muriel Villanueva.

Fantàstica lectura que, a partir d’un diari personal, ens narra l’estiu de la Duna. Com passa, mica en mica, de la infantesa a l’etapa de l’adolescència i com afronta l’amor, la pèrdua, l’amistat i un munt de sentiments.

Hem parlat de com ens sentim nosaltres a mesura que anem creixent, de com és la relació amb els avis i àvies, de les incerteses que ens venen al cap quan pensem amb l’entrada a l’institut i de les amistats d’estiu, aquelles amistats amb les que compartim una petita part de les nostres vacances.

 

I com que es tracta d’un dietari personal… quina millor activitat que narrar un dia, inventat, del personatge que ens ha tocat representar?. Això si, no us penseu que ho han tingut fàcil, tenien paraules prohibides i paraules exigides, així que la imaginació ha sigut la millor aliada per aquesta activitat.

Una vegada finalitzada la redacció ho han llegit i la resta ha hagut d’endevinar de quin personatge es tractava. Realment ho han fet molt bé!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I com que ja s’acosta l’estiu… només ens queda una última trobada el proper mes de juny.

Comentarem un autor de biografies il·lustrades, Peter Sís, i després d’una activitat conjunta, berenarem al fantàstic pati de la magnòlia de la Biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil: DUNA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *