I SI SE’M MENJA UNA BALENA?

Susanna Isern

Iep, petits i petites!

Aquest mes al miniclub ens hem desesperat veient com en Martí s’imaginava un munt de possibilitats surrealistes i catastròfiques impossibles de passar i com això el feia deixa de gaudir del seu dia a dia.

En Martí te una imaginació desbordant que de vegades li fa males passades. S’imagina que passaran coses catastròfiques i es preocupa tant que tremola com un flam. I si exploten tots els globus a la festa? I si es perd a l’excursió amb la classe? Però aleshores la seva mare decideix capgirar la situació… I si nomes l’esperen coses bones?

Susanna Isern és escriptora, psicòloga i mare de tres fills. Des que el seu primer àlbum il·lustrat va veure la llum, al 2011, ha publicat més de trenta llibres infantils. Actualment, compatibilitza la seva passió per l’escriptura amb la psicologia.

Aquest conte ens ha permès veure que la imaginació pot ser la nostra major aliada o la nostra pitjor enemiga, en funció de les emocions que estem sentit. Ja que, quan en Martí sent por de provar coses noves, comença a imaginar tot de coses catastròfiques. En canvi, quan està content i decidit, la seva imaginació el deixa gaudir del dia a dia.

És per això que hem creat tots junts una història ben imaginativa on hi passaven moltes coses genials i impressionants i després hem reflexionat sobre les nostres pors, les hem plasmat en un paper i les hem donat al fantasma Menja-Pors per a que se les mengi i ens oblidem d’elles.

 

 

 

 

 

 

 

 

I, per acabar, vam pintar el moment que més ens va agradar del conte, al revers de la mini-portada, per posar-la dins el pot de les lectures que ens acompanyarà al llarg del curs.

 

Ens veiem el mes que ve minilectors/es!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *