El Club de Lectura Aleví ha tingut l’oportunitat de llegir el meravellós llibre de Momo de Michael Ende. Un llibre que no ens ha deixat indiferents gràcies a la reflexió que fa respecte a temes com el pas del temps, el consumisme o la importància d’emprar el nostre temps fent feliços als altres.

La protagonista d’aquesta història és la Momo, una nena molt especial que té una qualitat molt valuosa: sap escoltar molt bé. Tant, que exerceix una influència en les persones fent que aquestes tinguin les millors idees, reflexionin o, fins i tot, resolguin els seus conflictes. Ella dedica el seu temps en escoltar les persones, una cosa que no els agrada gens als homes grisos… Ells només volen que la gent estalviï el seu temps i que només es dediquin a fer feines productives.

Per aquesta raó, nosaltres hem volgut posar-nos a la pell de diferents personatges i reflexionar sobre com en dediquen el temps, i com això influeix en les persones que els envolten.

Després hem fet una mirada cap a nosaltres mateixos distribuint el temps que dediquem durant un dia en activitats com: fer els deures, passar temps amb la família i amistats, extraescolars, temps lliure, pantalles, etc. Algunes de les reflexions que van sorgir amb aquesta dinàmica van ser que dediquem més temps del que pensàvem en activitats com dormir o menjar,  que hauríem d’estalviar una mica del temps que dediquem a les pantalles, o que invertim el nostre temps lliure en activitats que ens agraden com LLEGIR.

I vosaltres, en quines activitats dediqueu el temps lliure?

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de Lectura Aleví: maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *