FREDERICK

Leo Lionni

Ja hi tornem a ser! Que tal ha anat Nadal?

L’escola comença i el club de lectura dels més menuts no s’atura.

Aquest mes hem somiat amb la tendra història de Frederick:

 

Un ratolí que, mentre els seus companys es dediquen a recollir el menjar per l’hivern, sembla que està perdent el temps.

Però quan la resta li pregunten per què no treballa, ell contesta que sí que està treballant. De fet, es dedica a recollir els rajos del sol, els colors i les paraules de l’estiu.

Leo Lionni, creador d’aquesta bonica història, clàssic contemporani, autor il·lustrador fonamental de la literatura infantil i juvenil actual. Les seves històries es caracteritzen per una personalíssima i delicada forma d’escriure i il·lustrar.

 

 

 

Sabeu que les coses més importants són les que no es poden tocar amb les mans? L’Ona i els seus companys del Miniclub ho tenen molt clar. Les paraules, els colors i els rajos del sol són tant o més imprescindibles que menjar o beure.

El llibre de Frederick ens mostra un petit tastet de poesia a través del poema final, creat pel protagonista amb les paraules que recull durant l’hivern. Segurament aquest primer contacte servirà per endinsar als més petits a la poesia.

 

 

Com a tancament final, un exercici d’imaginació. Fer o llegir poesia és com somiar, per això els nostres petits del Miniclub han fabricat els seus propis atrapa somnis. Perquè volem somiar bonic.

 

Fins el mes vinent súper lectors!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *