A VEGADES EM SENTO PETITA

Vanesa Martínez

 

Hola de nou petits lectors!

Arriba el mes de febrer i entre disfresses, barrets, pentinats divertits i xaranga, hem decidit comentar l’àlbum “A vegades em sento petita” de la Vanesa Martínez.

 

 

Sovint ens sentim poca cosa, però si mirem les persones que ens envoltes, ens adonarem que podem ser grans, molt grans. Els gestos més petits són importants i donen lloc a accions gegants. Cadascú de nosaltres pot marcar la diferència. A través de la mirada d’una nena és com millor valorem la grandesa del món, que ens emociona i ens transforma.

II Premi Algar de contes infantils.

 

 

 

Vanesa Martínez és escriptora. La literatura en totes les seves formes sempre ha estat una part rellevant de si mateixa. Llicenciada en dret i amb un màster en advocacia. Va treballar d’advocada fins que va decidir canviar-ho tot i convertir-se en educadora infantil. És experta en mediació familiar i ha escrit diversos llibres.

 

 

Aquesta és una d’aquelles lectures que arriben al cor dels més petits. És molt enriquidor veure com de mica en mica es va construint aquest petit jo interior amb tot allò que ells escolten, veuen i interioritzen.

Al igual que la nostra protagonista, els nens i nenes han après que tot i que de vegades ens sentim petits/es no passa res. Perquè si som petits podem fer coses petites i totes juntes formaran una cosa molt gran. I que la vida és plena de coses petites i úniques.

Com acabar una trobada així que amb una Dinàmica tan especial: Qui sóc jo?
Cada infant ha portat un mirall petit de casa. I hem après a observar-nos des de fora (com tenim els ulls, de quin color és el nostre cabell, si tenim pigues, hem fet ganyotes per veure com era el nostre somriure…) però també des de dins. I el més important, hem après a expressar-ho sigui escrivint o dibuixant o fent allò que més ens agradi.

Recordeu petits, com és d’important mirar-se a un mateix per dins, veure com ens sentim, posar nom allò que ens passa. Sembla difícil, i realment ho és, però també és molt enriquidor i ens farà créixer com a persones.


 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: febrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *