NO ESTIC DE MAL HUMOR

Suzanne Lang


S’apropa Nadal i al Miniclub hem triat una de les lectures més divertides de l’any.

 

“No estic de mal humor” ens explica la història d’en Jim, un mico que avui, no sap per què però no té un bon dia. Els seus amics no entenen per què està de mal humor si fa tan bon dia, i voldrien que fes les coses que a ells els fan estar contents: saltar, ballar, riure… Però a en Jim, avui, no li ve de gust fer res.

 

 

Suzanne Lang és una autora nord-americana de llibres per a nens i productora de televisió. Coneguda pel seu llibre Grumpy Monkey, publicat el 2018

 

Aquest conte ens ha permès parlar sobre els sentiments, de la importància que té respectar a l’altra i respectar-nos a nosaltres mateixos. Un àlbum que ens recorda que tots podem tenir un mal dia, que no cal saber el perquè i que el més important és superar-ho. Tot explicat des del punt de vista d’uns personatges divertits i expressius.

 

En aquesta ocasió hem tingut el plaer de compartir trobada amb el Club de Lectura Lletraferits de la Biblioteca de Blanes. L’Alejandra, la Begoña i la Carmen juntament amb la Núria i tot l’equip del centre ens han preparat una representació del conte molt divertida i uns tallers molt entretinguts per tancar la sessió.

Gràcies, companyes, sempre és un plaer compartir experiències amb la resta de clubs de lectura. I gràcies als més petits de la casa per fer-ho possible.
Ens trobem després de festes!
Bon Nadal a tothom!
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: desembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *