És Nadal al meu cor,

quan somrius content de veure’m,

quan la nit és fa més freda,

quan t’abraces al meu cos.

Lalalalalalala….

 

Ai! Perdoneu, però és començar aquestes dates i venir-me unes ganes enormes de cantar cançons de Nadal.

Abans de seguir cantant us vull explicar la última trobada del club de lectura infantil, que segur que us interessa molt més que jo desafinant… 😉

 

 

Coneixeu a l’Enid Blyton?

Perquè justament aquest any fa 125 anys del seu naixement i a la biblioteca, a part de fer activitats relacionades amb ella i tenir-li un racó dedicat a la sala infantil, hem volgut llegir i comentar un dels seus llibres.

 

 

I l’escollit ha sigut el seu primer llibre de la col·lecció de “La colla dels cinc”. De ben segur que si ho pregunteu als pares us diran: oh, i tant que conec aquests llibres!!

Quan ells tenien la vostra edat, i d’això no fa tant com us penseu, ja llegien aquestes aventures i passaven estones gaudint de les històries que vivien els personatges protagonistes.

 

Tot i que han passat molts anys des de la seva primera edició, encara avui us agrada llegir tot tipus d’aventures i aquesta també ha agradat molt als participants al club infantil.

Hem parlat dels personatges principals, de tot el que fan per aconseguir el seu objectiu i de com finalitza la història feliçment.

També hem tingut temps per resoldre el nostre propi jeroglífic i sentir-nos una mica com els protagonistes de la lectura comentada. I no us penseu que ja n’hem tingut prou… NO!!

 

Per acabar ens ha tocat fer de detectius tot jugant a un joc de rol on calia descobrir qui era el culpable de diverses morts.

 

I ara que ja us he explicat tot el que hem fet a les trobades del club de lectura infantil, amb el vostre permís vaig a seguir cantant… que les festes ja s’acosten i he d’arribar-hi ben preparada!!

BONES FESTES A TOTS!!!
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil (desembre): Els cinc a l’illa del tresor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *