Sovint hi ha lectures que ens toquen ben endins, lectures que treuen la part més sensible de nosaltres i que ens mostren que a través de l’escriptura també es pot sentir i fins hi tot patir.

Això és el que ens ha passat amb el llibre del Club de Lectura Infantil d’aquest mes d’abril. I és que si hi ha un llibre que toqui tots els punts anteriors, és “Hachiko, el gos que esperava”. Aquesta narració ens transmet tots els sentiments associats a un animal de companyia i ens porta fins a la pena màxima: la seva pèrdua.

Hachiko és un gos fidel al seu amo, fins a tal punt que passa 10 anys esperant-lo davant una estació de tren. Deu anys en els que no entén que l’esser humà que més estima, ja no hi és i ja no tornarà.

 

 

Una història real, protagonitzada al Japó entre els anys 1923-1935 que va tenir un gran ressò i de la qual fins hi tot se’n ha fet una pel·lícula.

 

 

Amb tots els participants al club hem creat un “timeline” i d’aquesta manera hem fet un comentari del llibre d’una forma molt més amena.

També els he recomanat altres lectures on els gossos en son els protagonistes… qui no coneix “La crida del bosc” de Jack London??

I per acabar d’arrodonir el dia, ens hem reunit, virtualment amb en Salvador Macip (metge, investigador i escriptor blanenc). Abans, però, els he mostrat tots els llibres adequats a la seva edat i molts d’ells s’han animat a agafar-ne algun en préstec.

A la trobada amb en Salvador, hem parlat de la COVID, les vacunes i dels seus dos nous llibres que us recomanem des de la Biblioteca.

 

Una jornada ben complerta en la que hem celebrat la Revetlla de Sant Jordi. Hi és que a la Biblioteca tot el que siguin celebracions ens agraden molt!!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Hachiko ens fa caure la llàgrima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *