A primera hora del matí hem rebut una visita ben interessant. Ni més ni menys que els alumnes de 5è de l’escola Joaquim Ruyra de Blanes. Una visita, que degut a les restriccions, no és gens habitual.

Aquesta vegada venien a compartir el seu coneixement amb nosaltres i els nostres usuaris. Sembla que porten un munt de dies treballant sobre un tema que avui, més que mai, hauríem de tenir en compte en molts aspectes del nostre dia a dia.

EL CONSUM RESPONSABLE

Aquests alumnes ens han fet entrega d’uns fulletons on ens conviden a consumir responsablement i també ens expliquen el perquè és important dur-ho a terme.

I és que el consum responsable és una actitud per part dels consumidors, tots nosaltres, en la que cal fer un consum conscient i crític que es mostra a l’hora de comprar un producte o contractar un servei. D’aquesta manera utilitzem de forma eficient els recursos dels que disposem.

Donem les gràcies a l’Eva Delgado, la professora de 5è, per haver pensat amb nosaltres en un tema tant i tant important com aquest.
Esperem seguir col·laborant de forma activa amb vosaltres i que els vostres propòsits es facin realitat.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Consum responsable: el Joaquim Ruyra ens visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *