EN MATTIA I L’AVI

(Roberto Piumini)

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Mattia i l’avi és una lectura d’aquelles que et toquen ben endins, una lectura que tracta de la pèrdua d’un esser estimat.

L’avi d’en Mattia s’acomiada de ell, o això és el que sembla, tot fent un passeig. Un passeig on viuran situacions tendres i plenes de sentiments. Trobaran un cavall que els sorprendrà, passejaran a prop d’un riu, un fil els ajudarà a creuar un camp de girasols i un munt de moments més que només llegint-los es poden conèixer.

 

Aquesta vegada els petits lectors, no els havia agradat massa el llibre o potser no hi havien pensat tot el que el llibre es mereixia.

Desprès que la Judith ens expliqués el conte que més recorda de quan era petita, “El nan belluguet”, hem iniciat el comentari de la lectura i sembla que finalment els ha agradat una mica més.
 

 
També hem tingut temps de jugar a crear una aventura amb l’ajuda del joc “Story Cubes”. Recomanat 100% a tots aquells que els hi agradi fer volar la imaginació i passar una bona estona creant històries.

 

 
En definitiva, una trobada que s’iniciava amb poques ganes i que ha acabat sent força intensa i on han sorgit converses ben interessants.

I recordeu…

Ningú no mor fins que no se l’oblida

 
 
 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
CLI: desembre 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *