Estrenem bloc!!!

La Tertúlia Lletres i Mots  va començar el dijous 4 de juliol de 2002. Des de llavors no s’ha deixat de fer ni un sol mes.  Ha arribat a la majoria d’edat:  divuit anys, dues-centes vint-i-una trobades  i  dos-cents tres libres llegits a finals del 2020.

I la Biblioteca, per aquest motiu li vol fer el regal dels divuit anys: un bloc nou, que reculli totes les lectures, el què hem llegit i el què llegirem; totes les inquietuds i els comentaris; algunes fotografies; el material d’acompanyament de les lectures que sempre ens convida a llegir més i més… en definitiva un fragment important de l’activitat de foment de la lectura que es du a terme  a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Llegir és un acte individual: el lector i el llibre.  I les tertúlies literàries són un espai de trobada on compartir és l’objectiu. A la Tertúlia Lletres i Mots, ho fem així. Compartim lectures, opinem, contrastem, ens enriquim mútuament i fomentem la lectura, perquè un llibre ens porta sempre cap un altre llibre.

I la millor forma de començar el bloc d’una tertúlia literària és amb llibres. Així que us passem l’enllaç a un díptic que hem preparat amb totes les lectures de l’any vinent, perquè aneu obrint boca:

Lectures 2021

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Benviguts
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *