Quina trobada més interessant vàrem tenir ahir amb els participants del Club de Lectura Infantil.


Ens trobàvem per comentar “Un regal sense obrir” de la Marianne Verge. Però abans ens vam posar al dia de com havien anat les festes de Nadal i de quins llibres ens havien portat els Reis. I realment em van deixar ben sorpresa amb la quantitat de noves lectures que tenen.
Mireu, mireu…!!

 

I desprès si que va ser el torn de comentar la lectura corresponent.

 

Un llibre que ens narra la història d’una pèrdua i de com mica en mica, tot i el dolor, la vida torna a agafar sentit. Ens parla de com d’important és el record i l’amor cap als qui estimem, tant si hi son com si no.
Una lectura que no va ser del gust de tots, però que si ens va donar peu a poder parlar de molts temes, com ara les relacions amb els companys d’escola, els problemes econòmics en moltes famílies, les relacions d’amistat i fins hi tot vàrem parlar de com es van conèixer els nostres pares. I és que en tota relació hi ha un inici que gràcies a ell nosaltres som aquí.

En el llibre, hi ha un regal que el pare no obre fins al final i que acaba sent un objecte molt especial per ell. Així que tots nosaltres vàrem mostrar quin és el nostre objecte especial i es va veure com les petites coses, sovint, son les més valuosos.

 

 

I per acabar vaig presentar la propera lectura:


Ens retrobem el dijous 11 de febrer a les 17.30h!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
UN REGAL SENSE OBRIR al Club de Lectura Infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *