Des de divendres 30 d’octubre les biblioteques ens hem adaptat a les noves mesures de salut pública. Seguim oferint el servei de préstec, de devolucions, informació i consultes bibliogràfiques i, a més més, hem reprogramat les activitats per poder-les fer en format virtual, en línia.


I amb aquest format, ja tenim a punt una nova sessió per als més petits de la biblioteca, Nascuts per Llegir, una hora del conte especialment adreçada a mares, pares i nadons.

La Cristina Noguer, de Creixent d’Art ens oferirà:

DALT DEL CEL!


Ens ho explica així:
El SOL, la LLUNA i les ESTRELLES són personatges que apareixen repetidament als contes i cançons infantils. Tenen una màgia pròpia que atrapa als més petits i els hi fa despertar la seva imaginació i curiositat quan miren cap al cel.

Aquest espectacle de contacontes pensat pera ls més petits de la casa està basat en diversos contes i cançons populars sobre aquests personatges i també sobre altres fenòmens meteorològics com la pluja, el vent i l’arc de Sant Martí. Mitjançant diversos materials sensorials, titelles i cançons s’explicarà als infants què passa quan plou i fa sol, quin soroll fa el vent o quins colors té l’Arc de Sant Martí”.data: dimecres 11 de novembre de 2020
hora: 10.30h
En línia: A través del canal de youtube de la Biblioteca
Activitat: Dalt del Cel 
amb la Cristina Noguer de Creixent d’Art

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
NASCUTS PER LLEGIR: DALT DEL CEL!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *