MÉS QUE LLIBRES

Josep Vicó

Petits i petites aquí teniu un petit resum de com va anar la segona trobada del Miniclub de lectura a la Biblioteca de Blanes.

Aquest cop comentàvem “Més que llibres” de Josep Vicó.

Saps que hi ha llibres que t’atrapen si et descuides? Però no tinguis por, deixa’t portar per la imaginació, pel goig de llegir. La lectura ens alimenta, la lectura ens diverteix i ens ensenya. Els llibres són més que llibres!

Llegir ens fa més intel·ligents, ens obri la ment i el cor. Llegim per a volar, per a riure, per a somiar, per a conèixer… Llegim per a viure. T’atreveixes a provar-ho?

Sabeu que amb les nostres lupes hem trobat un munt de secrets amagats a la lectura? Aquest any al Miniclub anem una mica més enllà i no només llegim sinó que observem, deduïm, investiguem… Perquè ja som uns grans detectius de lectura!

 

També estem descobrint autors i il.lustradors que no coneixíem.

En aquest cas: Josep Vicó

Nascut a Quart de Poblet l’any 1968. És dibuixant i il·lustrador. La seva professió: cartellista, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i de llibres de text, i dibuixant en publicacions periòdiques.

 

I per acabar, una dinàmica molt divertida: Gimcana de monstres a la biblioteca! Papes, mames i petits/es han recorregut junts els diferents racons de la Sala infantil a la cerca d’aquests petits trapelles.

Fins el mes vinent petits /es lectors/es!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: octubre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *