A VEGADES LA MARE TÉ EL CAP PLE DE TRONS

Bea Taboada

Petits sentiu? Quina oloreta a mar, platja, piscina, vacances… que fa aquests dies per la biblioteca… I és que ja queda molt poquet perquè acabi el curs escolar i amb ell el Miniclub 2022-23. Però tranquils que encara queda el millor!! I al setembre tornarem a engegar motors.

Aquest mes hem comentat un àlbum que convida a reviure moments en els quals tots ens hem trobat alguna vegada.

 

 

A vegades la mare té el cap ple de trons: Un relat per entendre com funcionen les emocions i com gaudir d’elles.
De vegades, la mare té trons al cap: parla molt alt i amb les dents juntetes. De vegades, té núvols al cap: se li oblida l’esmorzar i arribem tard als aniversaris. Altres, té un arc de Sant Martí al cap: canta al cotxe i em fa molts petons. Serà possible que jo també tingui trons, núvols i arcs de Sant Martí al cap?

 

 

Bea Taboada és mare i escriptora de contes infantils. Ha aconseguit arribar als pares i mares mitjançant el seu llibre “A vegades la mare té el cap ple de trons”, que reflecteix situacions familiars de la vida real.

 

I que és tenir el cap ple de trons? I perquè de vegades nosaltres també sentim que plou? Papes, mames i iaies hem compartit experiències i hem revelat algun que altra secret.

 

Esperem que grans i petits us hàgiu endut un bon record de la trobada d’avui. Papes, mames i iaies han treballat en equip amb els seus fills/es i nets per aconseguir el pòdium, en un joc de coneixença molt bonic que ha acabat amb uns missatges preciosos i molt tendres.

 

 

Gràcies famílies per formar part d’aquest projecte lector tan important!

 

Aneu preparant els vostres millors pijames per una FESTA DE COMIAT ÚNICA!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *