SHHH! TENIM UN PLA

Chris Haughton

Al miniclub d’aquest mes de febrer, el club dels més peques de la biblio, hem gaudit molt amb l’àlbum Shh! Tenim un Pla.

 

Una història sobre tres caçadors amb gorros i caçapapallones que fracassen un i un altre cop en els seus plans per caçar un ocell petitó al bosc. El més petit de tots va saludant els animalets del bosc mentre la resta el fan callar repetidament. Però sembla que l’estratègia que fa servir el petit és molt més efectiva.

 

 

Il.lustracions amb tonalitats blaves i molt atractives, personatges molt expressius que han encantat als infants i amb el que em rigut moltíssim amb els plans fallits dels quatre protagonistes.

Chris Haughton és un escriptor i il·lustrador irlandès. Ha publicat diversos llibres com ara ” Bona nit a tothom ” o ” Una mica perdut” on les il·lustracions són tan característiques que quan veus les portades dels seus àlbums, de seguida saps que són seus.

 

Portavem ja uns dies que no ens trobàvem tots i aquest cop hem tornat amb ganes.
Hem treballat conceptes com l’actitud envers les dificultats, saber escoltar i aprendre dels altres… però també ens hem adonat de com estimem la natura i els animals que hi viuen en ella. Hem rigut molt i cadascú de nosaltres s’ha pogut endur a casa l’ocellet del conte.

Ens retrobem el pròxim 16 de març amb “Això no és una selva!” de la Susanna Isern i la Rocío Bonilla a les 17.30h a la Biblioteca.

Us esperem a tots i totes amb moltes ganes i il·lusió

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: febrer 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *