EL RAMAT

Margarita del Mazo 

 

Iep, petits i petites!

Aquest mes al miniclub hem empatitzat amb l’ovella Quatre i après que quan les coses es demanen bé, tot és més fàcil! I és que les paraules màgiques funcionen de veritat!

En Miquel compta ovelles per adormir-se.

Primer salta l’ovella Una, després ho fan la Dues, la Tres…

Però i si la Quatre no vol saltar?

Margarita del Mazo, és llicenciada en Dret, però aviat va veure com el seu camí es dirigia cap al món de les històries. Actualment les narra a viva veu i sobre el paper.

Ha guanyat premis literaris de gran prestigi  amb algunes de les seves obres, com el Premi Lazarillo de Álbum Ilustrado i el Premio Álbum Ilustrado del Gremio de Libreros de Madrid.

Aquest conte ens va permetre reflexionar sobre fer el que fan els altres, ser un mateix i la importància de demanar les coses bé i amb un si us plau!

També vam parlar sobre quines tècniques fèiem servir per dormir, vam dibuixar els nostres peluixos preferits i aprofitant que és el mes del carnestoltes, vam fer una màscara de l’ovella amb el nostre número preferit!

I per acabar, vam pintar el moment que més ens va agradar del conte, al revers de la mini-portada, per posar-la dins el pot de les lectures que ens acompanyarà al llarg del curs.

Ens veiem el mes que ve minilectors/es!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: febrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *