BONGO, PETITA HISTÒRIA D’UN XIMPANZÉ

Blanca Martí

El passat mes de desembre de 2023, els nostres petits lectors del Minclub van conèixer la historia d’en Bongo, un petit ximpanzé que va ser rescatat d’un circ i que actualment viu a la Fundació Mona.

Aquesta lectura ens va fer reflexionar sobre molts temes relacionats amb els animals criats en captiveri. Vam poder comparar la vida d’un animal en llibertat amb la d’un animal que l’han separat del seu hàbitat i de la seva família, i que viu tota la vida tancat a una gàbia i explotat per l’ésser humà.

La Fundació Mona és un centre de recuperació i rehabilitació de ximpanzés i macacos que han estat maltractats i explotats com artistes de circ, televisió, publicitat o, fins i tot, com a animals de companyia.

Hem pogut conèixer com viuen aquests animals a la Fundació i com, de mica en mica, han pogut recuperar el seu benestar i la seva felicitat formant una nova família amb els seus companys i els seus estimats cuidadors i cuidadores. Gràcies per la vostra tasca!

Per acabar, cadascú va decorar un pot de vidre amb una etiqueta personalitzada i una foto seva divertida. Després de cada sessió puntuarem cada lectura i recollirem dins d’aquest pot les mini portades de totes les lectures que fem durant el curs.

Van quedar espectaculars!

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: desembre
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *