SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC

Vivim del cuento i Rocio Bonilla

Bon Sant Jordi a tothom!

Des del club de lectura dels més petits “Miniclub” hem volgut celebrar un Sant Jordi molt especial amb la lectura “Sant Jordi a la cova del drac” de Vivim del cuento.

 

Els contes desexplicats són relats clàssics i personatges capgirats. Amb arguments plens de sorpreses i molt d’humor que fan volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.

Vivim del cuento és un grup de contacontes que es dedicar a explicar històries a tort i a dret per a petits i grans. Creuen en el poder dels contes per educar, per a fer pensar, per a transmetre valors i per entretenir.

“Miniclub” hem volgut celebrar un Sant Jordi molt especial amb la lectura “Sant Jordi a la cova del drac” de Vivim del cuento.

 

A la trobada, primer hem repassat entre tots la llegenda original i clàssica de Sant Jordi.

 

Després, a la lectura Sant Jordi a la Cova del drac, els més petits de la Biblioteca han descobert que el drac pot no ser tan ferotge, el cavaller una mica més poruc i la princesa una mica més valenta.

Des de fa mesos, els petits han après a llegir a través de les il·lustracions i és que a la lectura d’aquest mes Rocío Bonilla amaga molts secrets ocults que no han passat desapercebuts als nens i nenes. I tu? T’atreveixes a buscar-los?

 

A continuació podeu veure com va anar el taller de punts de llibre sobre dracs d’Origami.

 

Per finalitzar la trobada alguns dels nens i nenes es van animar a llegir un petit fragment del llibre, mentre la resta escoltaven als companys i gaudien d’aquest moment tan bonic.

 

Enhorabona, petits lectors!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *