Ens retrobem, com cada mes, amb els lectors del Club Infantil. Aquesta vegada, i aprofitant que és Carnaval, ens posem uns filtres ben originals per fer que la trobada sigui més divertida.

Tot i que ens trobem per Zoom, de forma espontània, ens hem buscat unes disfresses per no deixar de passar-ho bé!

 

Però tornant al tema que ens ocupa… avui tocava comentar i parlar sobre el “Fil invisible de la natura” de Gianumberto Accinelli.

Aquest llibre ens apropa a divuit històries increïbles, curioses, i de fets extraordinaris i reals protagonitzades per animals de diferents espècies, totes elles lligades amb els humans per fils invisibles.

Amb aquestes històries hem pogut parlar de la importància que tenen totes les accions que fem envers el medi ambient i com “l’aleteig de les ales d’una papallona es pot sentir a l’altre costat del món”. Aquest proverbi xinés ha donat tema de conversa i ens ha fet valorar moltíssim tot el que fem.

Un llibre que recomano per tractar fets verídics i contrastats a partir d’una lectura fàcil que apropa la ciència d’una manera comprensible. Són històries que molts han pensat que eren inventades, però que son del tot reals.

Cada participant ens ha ensenyat un dibuix que havia fet del capítol que li havia tocat i la resta havia d’endevinar de que tractava la història i quin era el protagonista principal. He de dir que a part de ser grans lectors, també son uns grans artistes!!!

I finalment, hem jugat al joc estrella del Club de Lectura Infantil “Story Cubes”. Entre tots han inventat una història on hi sortia una tortuga, una biblioteca, una font i moltes coses més que ens han acompanyat en la creació.

Quina trobada més genial!

I és que no hi ha trobada amb aquests lectors, en la que no acabi amb un somriure als llavis.

 

Gràcies i ens trobem el proper 11 de març

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
EL FIL QUE ENS UNEIX A TOTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *