Ara mateix tanco la pantalla del Zoom i encara em queda el regust de la trobada amb els meus petits-grans lectors. A veure si aconsegueixo explicar tot el que m’han fet sentir i tot l’ho bé que ho he passat durant aquesta hora compartida.

Avui comentavem una obra de teatre, i és que en aquest Club llegim tot tipus de literatura… així que avui ens tocava…

 

 

Aquesta ha sigut una lectura ben diferent. Una obra de teatre còmica i infantil, on Carles Cano ens presenta un seguit de personatges que tots coneixem: la Caputxeta, el Gat amb Botes, els Tres Porquets i el Llop…

Un munt de personatges trets dels contes clàssics però amb una personalitat ben diferent de la que estem acostumats. La Caputxeta no és la nena que tots coneixem i els tres porquets persegueixen el llop, ben al contrari que al conte típic.

Si a tot això li afegim els anuncis, gens típics, d’un detergent anomenat Blanconieve, el netejador Centillenta i una clínica de cirurgía estética anunciada per el mateix Frankenstein, ens trobem amb una obra ben divertida que ens treurà més de un somriure.

 

 

I  aquests petits-grans lectors han fet una representació, fantàstica, de part de l’obra. Una estona divertida en la que hem gaudit de la seva creativitat i espontaneïtat.

Ens retrobem el proper 14 de gener per comentar la següent lectura:

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
El Club Infantil es retroba en format online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *