Cada any, quan arriba aquest dia, m’agrada mirar enrere i pensar en el primer dia en el que cada participant del Club Infantil, va iniciar aquest camí al nostre costat. M’agrada recordar aquella primera trobada amb les cares de no saber on s’havien posat i fins hi tot por a quelcom que desconeixien. La vergonya de quan per primera vegada es presenten davant del grup o com els costava, a alguns, opinar sobre el que parlàvem.

Cada any, quan arriba aquest dia, m’agrada mirar-los i veure com han crescut i com han canviat. Aquelles pors i vergonyes ja no hi son i han assolit el que per mi és tant important, el gust per la lectura. Han après a valorar el que llegeixen, a donar la seva opinió i a ser ells mateixos en cada trobada… però sobretot m’ensenyen a mi un munt de valors que el ritme frenètic sovint no ens deixa parar-nos a observar.

Avui, diem adeu a un any ple de lectures i ho hem fet acompanyats d’un gran professional, en Moi, que ens ha fet gaudir la poesia d’una forma ben diferent. Hem cantat, recitat i buscat resposta a endevinalles ben curioses.

 

Aquest curs s’acaba, però en uns mesos n’iniciarem un altre que de ben segur ens portarà moments molt especials. Només espero que sigui igual de fantàstic que aquest que hem passat i que no deixeu mai de fer volar lectures.

 

Gràcies per fer aquest camí amb nosaltres.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Comiat amb gust dolç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *