I ja som al novembre i ens tornem a trobar al club de lectura infantil per comentar i parlar sobre un llibre de Tina Vallès… “Els pòstits del senyor Nohisoc”.

 

En aquesta narració a la Clàudia li sorgeix un problema, ha d’entrevistar a algú que tingui un ofici interessant per desprès, entre tots els alumnes, escollir el nom de la classe. I això que sembla tant fàcil, per ella no ho és gens. A qui pot entrevistar? Qui té un ofici tant interessant com per donar el nom a la seva classe?

Potser serà l’ofici del nou veí que ha vingut a viure al seu edifici?

 

I en aquest precís moment comença tota la història envoltada per un munt de pòstits que seran l’enllaç entre la Clàudia i el nou veí.

Aprofitant que la lectura estava totalment relacionada amb l’ús dels pòstits els petits-grans lectors, després de comentar i opinar sobre la lectura, han fet dinàmiques amb aquests petits papers que tant utilitzem.

Hauran endevinat el personatge famós que tenien enganxat al front?

Hauran aconseguit totes les paraules relacionades amb ELS SENTIMENTS?

La veritat és que no ha sigut tant fàcil com es pensaven… 😉

 

Ah! I no ens hem oblidat de seguir construint el nostre semàfor lector… mireu mireu!! Amb aquest semàfor els participants donen la seva opinió, a partir dels colors, sobre la lectura que han llegit. Ho podeu trobar a la sala infantil i així agafar idees de lectures ben xules!

 

I per finalitzar han agafat en préstec la propera lectura per comentar al mes de desembre.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil (novembre): Els pòstits del senyor Nohisoc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *