Nou mes i nova lectura… i per tant, nova trobada del Club de Lectura Infantil.

Feia temps que els participants del club em demanaven llegir un manga. Acostumats, alguns, a llegir novel·la gràfica japonesa comercial vaig pensar que seria bona idea mostrar-los altres possibilitats d”aquest tipus de lectura. Així que vaig buscar un manga que no fos el que llegeixen normalment. I ho he aconseguit!!

“Los dioses mienten” és un manga que no deixa indiferent, una lectura que s’inicia com una narració romàntica però que amaga girs de guió inesperats. En definitiva, un manga realista que ha agradat a tots els participants i que ha obert la porta a un tipus de manga poc popular.

Durant les dues trobades hem comentat la lectura, la il·lustració, la dificultat (o no) de llegir manga i el que ens ha fet sentir.

També han tingut temps de, per una estona, ser els guionistes d’un còmic manga. Tot i que de bon principi semblava fàcil, doncs es tractava de posar veu als protagonistes d’unes vinyetes de Bola de Drac, s’ha acabat complicant si tenien en compte que havien de imaginar una historia totalment diferent al que ells coneixien.

Al final han sortit unes aventures ben divertides i diverses…

I ara si ens diem adéu fins la propera trobada, amb el record d’haver passat dues tardes fantàstiques acompanyada d’uns petits-grans lectors que en cada trobada em sorprenen d’alguna o altre forma.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil: LOS DIOSES MIENTEN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *