S’acosten les Festes de Nadal i a la Biblioteca tenim clar que són dates per passar acompanyats dels que més estimem, de la nostra família.

Així que aprofitant que llegíem una lectura on la protagonista era una àvia, hem compartit la trobada amb les àvies que han pogut venir a passar una bona estona amb nosaltres.

José Ignacio Valenzuela, el Chascas, amb la seva obra “La iaia no hi toca” ens explica la relació entre un nét i la seva àvia. Una relació que de bon principi no és del tot bona, però que gràcies a la poesia i a les estones que passen junts, acaba per ser una fantàstica relació plena de moments fantàstics. Hem aprofitat que tracta la poesia per definir paraules amb tu to poétic.

Com definirieu vosaltres les paraules LLIBRE i ÀVIA de forma poètica?

LLIBRE – Un munt de fulles plenes de tinta on fer volar la imaginació.

ÀVIA – Gran cor de cabell blanc i un munt d’històries per explicar.

 

 

Avui les àvies ens han explicat les genials relacions que tenen amb els seus néts i nétes i ells ens han mostrat com d’importants són per ells. Per finalitzar la sessió hem jugat al Dixit i entre tots han creat unes històries fantàstiques a partir de imatges. Mireu quines imatges han utilitzat i feu  volar la imaginació…

 

En definitiva, ens ha quedat ben clar que tot el que rebem dels avis ens afecta d’una o altre manera i sempre quedarà guardat dins els nostres cors. Moments plens de tendresa, estones divertides i records plens d’amor rebut.

Gràcies a totes les àvies que heu fet possible aquesta trobada tant i tant fantàstica!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil: LA IAIA NO HI TOCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *