ATELIER OF WITCH HAT

Kamome Shirahama

 

 

Aquest mes hem llegit “El atelier de sombreros de mago”, és a dir: UNA DELÍCIA!

 

 

 

 

 

Malgrat la raresa de passar les pàgines al revés i demanar als nostres ulls que sortissin de l’automàtic dreta – esquerra, la lectura d’aquest manga tan màgic, trepidant i delicat, ha estat un autèntic plaer.

Com pot aconseguir ser tan generós de textures, el blanc i negre?

Com pots enamorar-te dels personatges en tan sols 5 pàgines?

Com pots sentir com es va amassant la curiositat mentre vas llegint i que et deixin amb un final que no és un final?!

 

La Coco, una noia senzilla i plena de recursos, és la protagonista d’aquesta col·lecció de còmics manga escrits i il·lustrats per la mà femenina de Kamone Shirahama. Els encanteris, el dibuix, els secrets, les sorpreses i la intenció de fer saltar l’emoció pels aires, fan d’aquest manga una molt bona oportunitat per contactar amb el món del còmic i posar-lo clarament en valor.

 

A la sessió del passat dijous, ens hi va acompanyar l’Emma Pumarola, de l’acadèmia de còmic El Taller del Barri, i ella ens va introduir en aquest món, ajustant-nos-hi la mirada i fent-nos veure la importància de la proporció a través dels “Chibis”, la versió petita dels personatges quan es volen expressar còmicament. Un luxe i un plaer haver compartit aquesta sessió amb ella.

 

 

Queda molt estiu per endavant, però la col·lecció, a jutjar per les ganes amb què els nens i nenes vam llegir aquests llibres, se’ns farà curta!

I com que aquesta era la última sessió d’aquest curs, no podia faltar un petit obsequi per els participants i la foto de comiat.

 

I tampoc pot faltar un agraïment a la Marta Masó per la feina feta aquests darrers mesos i per les seves ganes de transmetre i fer estimar la lectura en els petits-grans lectors.

Gràcies per tot Marta!

Us esperem el proper curs amb més i millors lectures!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de lectura infantil (juny): Atelier of witch hat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *