A l’última trobada del Club de Lectura Aleví ja es respira estiu. Com ja sabeu, a principis de juny la Biblioteca celebra la #setmanadelmar i, aprofitant aquesta gran ocasió, hem llegit El Capità Lluc. Es tracta d’un llibre d’aventures que ens mostra el viatge que fa en Lluc i la seva colla d’amics per poder fer el seu somni realitat: conèixer el mar. Això sí, ho fan amb uns vehicles extraordinaris construïts per ells mateixos!

A través dels sentits del nostre protagonista, hem pogut apreciar la història des d’una altra perspectiva. I és que el mar ens transmet molts sentiments, no només amb la seva immensitat i el seu color blau, sinó que també ho fa amb la seva olor, el so de les onades, el gust salat…

Per aquest motiu ens hem inspirat i hem creat la nostra pròpia descripció del mar. Aquestes precioses paraules han format part de cal·ligrames en forma de vaixells per unes postals ben boniques. Què us semblen? Vosaltres sou més de mar o de muntanya?

I fins aquí el curs 2023-2024 del Club de Lectura Aleví. Moltes gràcies per compartir aquests moments amb nosaltres. Us esperem a la tornada.

Que passeu un bon estiu ple de lectures fantàstiques!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Club de Lectura Aleví: juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *