Avui us aproparé a una de les activitats amb més diversió de totes les que es fan a la biblioteca:

EL CLUB DE JOCS DE TAULA!

 

Aquest any ha sigut un any ben atípic per tothom i ens hem hagut d’adaptar a tot el que anava succeint sense gairebé tenir temps a acostumar-nos-hi. I el Club de Jocs de Taula també ha hagut de fer aquesta adaptació, fent que les trobades presencials es transformessin en trobades virtuals.

I com que no estem acostumats a fer les activitats d’aquesta forma, hem volgut conèixer la opinió dels participants, tot fent-los unes preguntes. 

Però no us penseu que els hi hem fet a tots els que han participat d’aquestes trobades virtuals… només els hi hem fet als més petits! A  aquells participants que estem convençuts que ens diran sempre la veritat i mai diran res per quedar bé.

Així, doncs, la Marina, en Biel, l’Àlex, l’Adrià, en Caïm, en Martí i la Nit tenen molt clar el que els ha semblat aquestes trobades tant peculiars del Club de Jocs de Taula.

Comencem amb les preguntes i les respostes que ens han donat:

 

Com veieu aquests nois tenen respostes per tot i això ens agrada moltíssim!

I també queda clar que el Club de Jocs de Taula és un club ben divertit on podeu conèixer un munt de jocs i passar molt bones estones.

I si ens feia por això de les trobades en línia, ens adonem que ells es saben adaptar millor que nosaltres a aquestes noves tecnologies.

 

Tot i que hem jugat amb avantatge, perquè mireu quins premis s’han emportat aquests dies de videoconferències i trobades virtuals…

 

 

Gràcies per participar en aquestes trobades i gràcies per fer que siguin possibles.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA. Finalització trobades en línia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *