LA POCIÓ DELS DESITJOS

(Michael Ende)

 

Ens retrobem, de nou, amb els lectors més joves de la biblioteca. Aquesta vegada comentem el llibre La poció dels desitjos de Michael Ende. Un escriptor fantàstic conegut per obres com “Momo” o “La història interminable”.

La poció dels desitjos ens transporta a un món ple de màgia on es beu la lluita del bé contra el mal, la fantasia contra l’avorriment i la llum contra la foscor. Un llibre on es critica la nostra societat consumista i ens parla de la destrucció, que aquesta fa, del medi ambient.

A través d’un bruixot, una bruixa i dos animals ben especials la història es desenvolupa plena de moments divertits però també de moments més foscos.

 

Aquesta vegada han assistit quasi tots els integrants del club de lectura. Així que ha sigut una trobada amb moltes ganes de comentar, explicar i buscar solucions a tot el que ens preocupa sobre el medi ambient.
 

Desprès cada participant ha col·locat el seu estel lector, per fer més gran el munt de lectures voladores. Una idea que més endavant us ensenyarem… veureu que xulo!

Us deixo, finalment amb una foto de tots els que hem fet possible aquesta nova trobada i esperant que arribin nous dies per poder explicar-vos tot el que comentem.

 

Fins la propera petits lectors!!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
CLI: novembre 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *