Aquest estiu la Biblioteca ha celebrat els seus 20 anys amb tots vosaltres i ha sigut un èxit increïble!!

Aquest any teníem ganes de festa i creiem que la millor manera d’aconseguir-ho era amb la nostra activitat estrella de l’estiu… el BIBLIOVACANCES!! Així que vàrem posar fil a l’agulla per preparar un Bibliovacances d’aniversari.

 

20 anys no es fan cada dia i podem dir que, gràcies a vosaltres, ha sigut un aniversari SÚPER TOP!! Heu vingut com a convidats ni més ni menys que 177 nens i nenes!!!

Cada participant ha llegit 3 lectures sorpresa segons l’edat i ha bufat 3 espelmes fent un petit resum de cadascuna d’elles.

I per finalitzar una festa no hi ha millor manera que amb regals! I els vostres han sigut els millor regals que podíem imaginar. Ens heu portat unes manualitats i dibuixos fantàstics on amb la vostra imaginació heu decorat la nova marca d’Arran de Mar de Blanes. En total hem tingut 128 obsequis de tots els convidats que heu acabat el Bibliovacances. Fins hi tot 7 de vosaltres heu repetit i heu fet dues vegades tota l’activitat!! SOU UNS CAMPIONS!!!

 

 

Però clar, tot el vostre esforç també ha tingut una recompensa genial, i és que us heu emportat un munt d’obsequis com agraïment a la vostra participació a la nostra festa.

 

Només podem donar-vos les gràcies per acompanyar-nos durant aquests anys i desitjar que seguiu al nostra costat durant molts anys més.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Bibliovacances 2023: la millor festa possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *