Tornem a les trobades mensuals i ara les fem per duplicat! I és que a la Biblioteca els petits-grans lectors es multipliquen i per tant tenim dos grups del club de lectura infantil.

Primer ens vàrem trobar el dimarts amb un nou grup amb moltes ganes de llegir, comentar i descobrir noves lectures. Aquest primer dia va ser per conèixer-nos i saber que ens agrada llegir…

 

També vàrem tenir temps per conèixer les lectures que farem durant el curs, tot fent un joc. I per acabar vam fer volar la imaginació tot jugant al joc dels daus. Quina història més original que es van inventar!

 

I el dijous li va tocar al torn al segon grup, el grup que ja es coneixien del passat curs i que amb ells, a part de parlar de quines lectures han fet i com porten el tema lector, vàrem dedicar la trobada a un joc de rol que ens va portar en David Quesada del grup de Jocs de Taula de la Biblioteca. Un joc de rol en el que havíem de vèncer un llibre encantat que s’havia tornat boig. I hem de dir que ho varen aconseguir i van poder salvar la biblioteca del país dels mags.

En definitiva, unes primeres trobades per posar-nos tots al dia i per agafar forces per encarar aquest nou curs ple de lectures.

 

Ara si, ja estem preparats per

FER VOLAR LECTURES!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Primera trobada del Club Infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *