Finalmeeeeeeeeent!!! Súper emocionats i contents ens vam trobar ahir de forma presencial!!! Desprès de tants mesos teníem un munt de ganes de veure’ns les cares i poder fer el Club com més ens agrada… a la Biblioteca!

Ahir, a més, comentàvem el llibre “La illa de Paidonèsia” de l’Oriol Canosa i, com no podia ser d’una altre manera, els va agradar moltíssim!

Aquest llibre en format epistolar (qui no sàpiga que vol dir, ho pot preguntar als petits-grans lectors del club, jajajajaja) ens explica com un grup de nens van a viure a una illa, ells sols. Sembla que no necessiten a cap adult… o potser si?? El que està clar és que més d’un li agradaria viure en aquesta illa.

 

Una narració que ridiculitza als adults des dels ulls dels més petits. Sovint pensem que tenim molt que ensenyar al nens, però en aquest llibre son ells els que ensenyen molt als adults.

Una lectura recomanada per totes les edats, que de ben segur us dibuixarà un bon somriure.

 

 

Però no penseu que el club ha acabat així, noooooo! Encara hem tingut temps per llegir els poemes que han fet tot seguint el repte que els vaig proposar. Havien d’escriure un poema on hi sortissin tres objectes que s’emportarien a una illa deserta.

Doncs no només han fet els poemes, sinó que son fantàstics i els podreu veure a la sala infantil el proper 19 de març, en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

Així que ja ho sabeu, veniu a la Biblioteca i veureu quins poemes us tenen preparats!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
VIATGEM A PAIDONÈSIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *