Com cada any, a la primera sessió d’hora del conte fem un petit homenatge als “petits” lectors i lectores que han format part del programa Nascuts per Llegir.

D’aquesta manera, tots els nens i nenes que durant l’any 2020 han fet 3 anys, els convidem a l’hora del conte i els fem entrega del Diploma de Lectors i Lectores.

Aquest proper dijous 28 de gener a les 6 de la tarda, a través

del canal de youtube de la Biblioteca us aproparem a

 

 

Aprofitant que es celebra la setmana de la pau,  la Pepa Contes ens portarà un munt d’històries i és que  de l’hort del senyor Puig a la taula d’en Bernat ens podem trobar amb la sopa servida al plat.Sembla mentida que amb contes tan hortícoles i culinaris puguin créixer valors de cooperació, floreixin il·lusions i es reculli salut. I és que la màgia dels contes no té fronteres. Són pura alquímia.

 

No us ho penseu més! L’activitat estarà disponible durant una setmana al canal de la biblioteca. I tots aquells “petits” lectors que s’han fet grans al nostre costat podran gaudir-ne durant aquest temps. Aixó si, no cal que sigueu tant petits per escoltar aquest conte… qualsevol que tingui ganes de passar una bona estona hi esta convidat!

Ups! Quasi me’n oblido!!! En aquest vídeo teniu una petita sorpresa preparada… No us ho perdeu!!!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Setmana de la Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *