Sabeu qui ens va visitar aquest dijous, 1 d’agost a la Biblioteca?

L’escriptor local Salvador Macip!!

I no només ens va fer una visita sinó que els nois i noies que participen al Bibliovacances, coincidint que aquest any es llegeixen llibres seus, van poder parlar amb ell i fer-li tot tipus de preguntes per saber una mica més d’ell

Els llibres d’en Salvador que llegim al Bibliovacances són:

Dins la capsa meravellosa (els nens/es de 3r i 4t)

 

Fills de la setena onada (els joves)

 

Varem passar una estona molt interessant, compartint ciència i lectura, dues de les aficions de l’escriptor que ens va comentar que: “són dos matèries que tendim a separar però estan molt lligades i són apassionants”!

En Salvador va respondre les interessants preguntes que li feien els lectors i els va recomanar properes lectures que segur que gaudirem!
 

Varem aprofitar la visita per convidar-lo a conèixer i conversar amb les noies del Club de Lectura d “Els dilluns llegim” que també han llegit el seu llibre i han estat interessades en conèixer l’escriptor local i Pregoner de la Festa Major d’aquest any. 
 
 
 
 
 
Aquest any el Bibliovacances està dedicat a la ciència, coincidint amb que se celebra el 150è aniversari de la Taula Periòdica i els llibres que llegim els nois i noies també estan ambientats amb aquesta temàtica. 

 

Deixem-nos atrapar per les històries que ens expliquen els llibres.

Salvador Macip.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Salvador Macip al Bibliovacances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *