Benvinguts petits-grans lectors i lectores!

Desprès d’un estiu molt entretingut amb el Bibliovacances, ha arribat el moment que tothom esperava: amb molta il·lusió aquesta setmana hem engegat el Club de Lectura Benjamí!

Com ja sabeu, el CLB sempre acull als petits lectors del Miniclub que pugen de curs i, per tal de conèixer els nous companys i companyes, hem fet diferents jocs i dinàmiques on em compartit els nostres gustos lectors, les nostres aficions, trets de personalitat, etc.


Tot seguit hem deixat volar la imaginació per crear la sinopsi del pròxim Best-seller literari. Per inspirar-nos per crear la millor història, hem repartit a cada grup 3 cartes del Dixit, les quals estan il·lustrades amb unes imatges plenes de fantasia i originalitat.

Penseu que d’aquest club en sortirà el llibre més venut de 2025?

Per acabar, hem anunciat les lectures del curs 2024-2025 (les qual podeu veure a la publicació anterior) i el sistema que seguirem per puntuar-les; ho farem mitjançant unes emoticones que enganxarem a una graella on trobarem les lectures mes a mes i els noms de totes les persones participants:

A més, cada participant tindrà un Passaport lector on podrà omplir una fitxa que ens ajudarà a compartir idees de la història el dia de la trobada i que segellarem per donar per finalitzada la lectura. La persona o persones que tinguin més segells a final de curs, aconseguiran un premi!


D’aquesta manera, iniciem el club amb moltes ganes de descobrir les històries que ens presenta aquest nou curs, i de viure moments únics compartint l’afició que més ens agrada: la lectura.

Un any més, gràcies per la vostra participació.

3, 2, 1… COMENCEM!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Presentació del Club de Lectura Benjamí 2024-2025

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *