Molt bona tornada a l’escola petits de la Biblio Blanes!

 

Amb la rutina nosaltres també hem posat fil a l’agulla per oferir-vos un nou curs ple d’aventures i lectures.

Aquesta setmana, joves i infants han començat els clubs de lectura de la Biblioteca.

 

 

Els més petits no s’ho han pensat ni un segon per pujar al TREN DE LECTURES del Miniclub. Un munt de vagons que els portarà a lectures molt interessants, baixarem per gaudir de cada trobada mensual i tornarem a pujar per continuar el nostre viatge al MÓN DELS LLIBRES.

 

 

 

La trobada d’aquest mes de setembre l’hem aprofitat per retrobar-nos, per conèixer noves incorporacions i comentar el funcionament de l’activitat.

Hem comentat el primer àlbum:

“Un joc” d’Hervé Tullet

 

 

Un joc és un llibre molt recomanat pels lectors més atrevits! És un llibre per observar però també per jugar. Cada família donava les instruccions als miniclubers sobre què havien de fer. Tocar, resseguir, picar, passar de pàgina…

Tot això amb l’afegit de compartir la lectura amb la resta de companys a la sala. Aquest còctel ha resultat ser molt divertit i ens ho hem passat pipa!

 

Sense deixar de banda, l’essència del club, a mesura que passin els mesos, aprenem també a localitzar els autors, il·lustradors, fins i tot editorials i aconseguirem llegir els contes a través de les il·lustracions. De mica en mica que això acaba de començar!

 

 

Ei, però aquí no acaba tot! Nosaltres al club sempre arribem al fons de les lectures i creem dinàmiques relacionades amb el conte!

Aquest cop hem triat El camp de flors del llibre “Diviértete”, també de l’autor Hervé Tullet, on grans i petits hem creat unes obres d’art precioses amb una mica d’humor i també d’amor.

 

 

Gràcies, una vegada més perquè sense vosaltres famílies això no seria possible.

Ara deixem el nostre vagó de setembre a la prestatgeria i ens preparem per agafar el següent. Quin misteri ens tindrà preparada la següent parada?

Fins aviat Miniclubers!

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
MINICLUB: Presentació 2024-25
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *