Jocs Olímpics de Blanes 2024

Com va l’estiu petits-grans lectors i lectores? Ben segur que necessiteu unes bones lectures per a aprofitar al màxim les vostres vacances. I si és així, la Biblioteca de Blanes en té una proposta que us pot ajudar!

Com molts ja sabeu, cada estiu la nostra biblio ofereix una activitat d’allò més entretinguda: el BIBLIOVACANCES! Una iniciativa per a promocionar la lectura entre infants i joves de 5 a 18 anys.

Coincidint aquest any amb les Olimpíades de París que es van iniciar el passat 26 de juliol, la nostra activitat no podia ser d’una altra temàtica que no fos els Jocs Olímpics de Blanes 2024. Per tant, si encara no heu escalfat per a participar-hi, ja podeu començar!

Nosaltres vam donar el tret de sortida del Bibliovacances 2024 el passat 1 de juliol i, des de llavors, la cursa no ha parat i hem superat el nombre de participants d’altres anys!

Voleu conèixer en què consisteixen els nostres Jocs Olímpics? Doncs primer feu un gran salt literari per a entrar a la Zona Infantil de la Biblioteca!

En què consisteix el Bibliovacances?

Aquest any necessitareu una acreditació que us identifiqui com a participants de les nostres Olimpiades. En aquesta anirem marcant les medalles que aneu aconseguint (medalla de bronze, medalla de plata, medalla d’or i el SUPERPREMI!) i els seus respectius premis els quals no us podem desvetllar…

I com podeu guanyar-les?

Haureu d’omplir un dossier amb unes lectures que tenim preparades per a vosaltres. A  l’entrada de la sala infantil, veureu un petit camp de golf amb unes banderetes que indiquen el nivell lector segons l’edat (I1 – BLAU, I2 – VERMELL, I3 -VERD i Joves –  LILA), dels lots de llibres que haureu de llegir.

Un cop hàgiu fet el primer dossier, podeu repetir tantes vegades com medalles podeu aconseguir. Us hi animeu?

Una ambientació Olímpica!

Per tal de posar-nos en situació, el personal de la Biblioteca ha preparat una decoració relacionada amb la temàtica on hi destaquen uniformes i material de diferents esports, banderes d’alguns dels països que hi participen en els Jocs Olímpics o les famoses anelles olímpiques.

Tant a l’entrada de la Biblioteca, com a la sala jove, també hi trobareu altres elements d’ambientació. Ja sabeu a quin esport pertanyen els pictogrames de PARIS 2024?

A pel pòdium!

Els participants dels Jocs Olímpics de Blanes 2024 que acabin el primer dossier tindran l’oportunitat de crear la seva pròpia medalla olímpica i de fer-se una foto al pòdium.

I vosaltres, us animeu a jugar?

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
BIBLIOVACANCES 2024
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *