QUI M’HA LLANÇAT LA CACA

Ben Redlich

Comencem un nou curs, ple d’il·lusió, amb moltes ganes d’aprendre, amb un programa de lectures molt interessant i moltes sorpreses!


Aquesta setmana hem presentat els dos grups del club de lectura infantil dels més petits de la biblioteca. Si, si!! És que el Miniclub aquest any es fa per partida doble! Hem doblat els grups i ara ens trobarem un dilluns i un dimecres de cada mes!

I com a acompanyant…. una lectura que ens ha fet riure molt: “Qui m’ha llançat la caca?” de l’autor i il·lustrador Ben Redlich.

 

Algú li ha fet una broma a en Furley que no li ha fet cap gràcia. Està molt empipat i surt a buscar un culpable. –Qui m’ha llençat la caca? –pregunta en to acusador a tots els animals que va trobant. En Furley sospita de tothom. Poc s’imagina que el veritable culpable el té tan a prop.
· Un àlbum en clau d’humor sobre el comportament dels animals
· Un conte escatològic per a riure amb els més petits
· L’expressivitat de les il·lustracions afegeix un toc d’humor al conte


Aquest curs ens acompanyarà una caixeta de cartó molt especial: El nostre Kit Lector. Juntament amb les lupes, que hem fabricat nosaltres mateixos, descobrirem els secrets més ben amagats de les lectures, observarem les il·lustracions i aprofundirem en la temàtica de cada àlbum. Per així convertir-nos en uns SÚPER DETECTIUS DE LECTURES!

Gràcies a tots els/les infants per fer-ho possible! Un any més això fa molt bona pinta lectors/es!

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: setembre 2022 (presentació)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *